Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح گفت: سربازان وظیفه، تحت پوشش حمایتی بیماریهای صعب‌العلاج قرار می‌گیرند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ امیر نوروزی با بیان اینکه سربازان وظیفه، تحت پوشش حمایتی بیماریهای صعب‌العلاج قرار می‌گیرند، اظهار کرد: سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح در راستای تحقق بخشی به اهداف تعیین شده در نقشه استراتژی خود و به منظور افزایش رضایت‌مندی بیمه‌شدگان، از ابتدای سال 1400 سربازانی را که در طول خدمت سربازی دچار بیماریهای صعب‌العلاج شوند، به همراه عائله تحت‌تکفلشان تا یک سال بعد از پایان خدمت وظیفه تحت پوشش بیمه‌ای قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح این خدمت را در راستای منویات مقام معظم رهبری در زمینه خدمت‌رسانی به بیمه‌شدگان و تکریم سربازان وظیفه و بر اساس بررسی‌های کارشناسی و مجوزهای دریافتی از ستاد کل نیروهای مسلح عنوان و تأکید کرد: با توجه به پرهزینه بودن بیماریهای صعب‌العلاج، فهرست این بیماری‌ها توسط شورای علمی تخصصی سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح و با همکاری معاونتهای بهداشت و درمان سازمانهای نیروهای مسلح ، دائماً در حال بازنگری و به‌روزرسانی است.

وی افزود: به موجب تبصره یک ماده 81 قانون خدمت وظیفه عمومی کشور، بیمه درمانی سربازان به مدت حداکثر یک سال پس از پایان خدمت دوره ضرورت تا زمانیکه سربازان فوق اشتغال به کار پیدا نکرده‌اند، باید استمرار یابد اما متأسفانه از ابتدای شروع پوشش بیمه‌ای سربازان (تیرماه 1385) تاکنون علیرغم تلاشهای مستمر ستاد کل نیروهای مسلح و همچنین این سازمان، به علت عدم تأمین اعتبارات، این موضوع محقق نشد و قابلیت اجرایی پیدا نکرد و در  نهایت پیشنهاد شد برای گروه‌های پرهزینه و خاص سربازان که به دلیل هزینه‌های درمانی بالا دچار مشکلات عدیده‌ای در دوره خدمت یا پس از آن می‌شوند از طریق تأمین منابع آن و با کسر سرانه بیمه مکمل از تمام کارکنان وظیفه در طول خدمت تأمین شود.

این مقام مسئول بیان کرد: در همین راستا، این سازمان نیز برای برون رفت از این مشکل و رفع آلام این گروه از کارکنان وظیفه از ابتدای سال 1400  و در صورت ابلاغ ستاد کل نیروهای مسلح آمادگی دارد تا کارکنان وظیفه دارای بیماری صعب‌العلاج را تحت پوشش بیمه‌ای بیماری‌های مذکور قرار دهد و حتی در صورت معافیت این دسته از افراد به دلیل بیماری مذکور، تا یک سال پس از خروج از خدمت وظیفه عمومی به همراه عائله تحت تکفل بتوانند از خدمات درمانی این سازمان بهره‌مند شوند.

نوروزی با بیان اینکه  در سال 99 حدود 80 بیماری جدید صعب‌العلاج را نیز به بسته خدماتی سازمان اضافه کرده‌ایم، تصریح کرد: در قوانین خدمات درمانی سازمان، سقف درمانی نداریم و حداکثر نیاز جامعه هدفمان را تحت پوشش قرار می‌دهیم.

سخنگوی نیروهای مسلح: با بازپرسی که به صورت سرباز سیلی زد برخوردی نشد/ کسی که به سرباز سیلی می‌زند نماینده واقعی مردم نیستامکان حذف خدمت سربازی وجود ندارد ولی تغییر چرا/ طرح سربازی حرفه‌ای غیرکارشناسی است| نشست خبری سردار شکارچی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معافیت سربازی سربازی معافیت سربازی سربازی سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح سربازان وظیفه صعب العلاج تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۸۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی، گفت: در بازرسی‌ها بیش از ۵۰۰ مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند. - اخبار استانها -

علیرضا حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی، اظهار داشت: ابتدای انقلاب تنها 20 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودند، اما اکنون بیش از 55 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و در استان مرکزی 75 درصد جمعیت تحت پوشش بیمه قرار دارند این در حالی است که در برخی از شهرهای اراک، ساوه، زرندیه و دلیجان که جزو شهرهای صنعتی محسوب می‌شوند بیش از 80 درصد جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

وی افزود: ابتدای انقلاب تنها 20 نفر بیمه پرداز وجود داشت اما اکنون نسبت پشتیبانی چهار به یک رسیده است، تزار تامین اجتماعی از سال 99 منفی بوده که یکی از دلایل اصلی آن، بازنشستگی‌های پیش از موعد بود اما در دو یا سه سال آخیر اتفاقا مثبتی رخ داد و دولت به تعهدات خود در قبال بدهی خود عمل کرد، همچنین مجلس بودجه‌ سالیانه برای این امر در نظر گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد: اتفاق خوشایندی که سال گذشته رخ داد این بود که سازمان برای پرداخت مطالبات مستمری بگیر و تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود هیچگونه تسهیلاتی از بانک دریافت نکرد در حالی که سال ماقبل برای جبرای کسری، از بانک‌های مختلف وام دریافت می‌کردند، اگر سازمان‌ در سال 1402 مانند سال ماقبل آن تسهیلات دریافت می‌کرد حدودا باید 25 همت سود به بانک‌ها پرداخت می‌شد که خوشبختانه این اتفاق رخ نداد.

حسینی بیان کرد: برای بیش از 25 هزار نفر طی یکسال گذشته در استان اشتغال ایجاد شده‌است که دلیل اصلی آن پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغالزایی است، همچنین تیم بازرسی از کارگاه های استان سازمان تامین اجتماعی سال گذشته قوی‌تر شد و تعداد و کیفیت بازرسی از کارگاه‌های استان افزایش پیدا کرد، در این بازرسی‌ها بیش از 500 مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اتفاقاتی که سازمان تامین اجتماعی دنبال می‌کند  پرداخت دستمزد واقعی به کارگران است، خوشبختانه سال گذشته 30 درصد از کارفرمایان دستمزد واقعی پرداخت کردند که این مهم در سال  1403 نیز پیگیری می‌شود. یکی دیگر از مباحث مورد دیگری سازمان، اشتغال اتباع بیگانه در کارگاه‌ها است و طبق قانون اشتغال اتباع بیگانه بدون پروانه در کشور ممنون است و در فرایندی که بازرسان سازمان تامین اجتماعی از کارگاه‌ها بازدید می‌کنند اگر اتباعی بدون کارت کار اشتغال داشته باشند باید با نیروی ایرانی جایگزین شوند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته بیش از 12هزار میلیارد تومان درآمد تامین اجتماعی استان بود و تراز سازمان تامین اجتماعی استان مثبت شد، در حالی که سال 1401 ماهانه 100 میلیارد تومان سازمان کسری داشت. خوشبختانه تعاملات خوبی بین حوزه کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی وجود دارد و به دنبال حل مشکلات هستند. سال گذشته طرح رایحه خدمت بین 100 دستگاه اجرایی استان اجرا شد که تامین اجتماعی جزو دومین دستگاه برتر در ارائه خدمت بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق مهارت‌آموزی
  • آغاز ثبت ‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی از امروز
  • دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی؛ ثبت‌نام سربازان از امروز آغاز شد
  • ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی آغاز شد
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی