Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح ضمن تشریح اقدامات و برنامه‌های این سازمان در مدیریت بحران کرونا از حذف نسخ کاغذی از خدمات دندانپزشکی ناجا از ابتدای سال ۱۴۰۰ خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ دکتر امیر نوروزی در بیست و هفتمین همایش معاونان، مدیران و رؤسای بهداشت، امداد و درمان ناجا در تشریح آخرین اقدامات و تسهیلات این سازمان در حمایت از مراکز درمانی نیروهای مسلح به ویژه در مدیریت بحران ویروس کرونا اظهار کرد: سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح خود را مکلف می‌داند که این فرمایش مقام معظم رهبری که "ما می خواهیم اگر کسی در خانواده‌ای مریض شد، آن خانواده جز رنج بیمارداری، رنج دیگری نداشته باشد" را به عنوان هدف مهم و راهبردی سرلوحه کار خود قرار دهد و با حمایت حداکثری از جامعه هدف دغدغه این عزیزان را در حوزه سلامت به حداقل برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح اضافه کرد: معاونت‌های بهداد و مراکز درمانی نیروهای مسلح به عنوان بازوهای توانمند ما در ارتقای سطح دانش پزشکی محسوب می‌شوند و از نظرات و پیشنهادات همکارانمان در این معاونت‌ها به منظور ارتقای بیش از پیش خدمات، استفاده می‌کنیم و برای ارائه خدمات بهینه و استفاده حداکثری از امکانات موجود در حوزه سلامت ناگزیر از بهره برداری ازظرفیت‌های خدمات الکترونیک سلامت و هوشمندسازی خدمات هستیم و با همکاری موثر و سازنده مرکز تخصصی دندانپزشکی امام علی(ع) ناجا پیشرفت‌های خوبی در حوزه خدمات الکترونیک دندانپزشکی داشتیم و انتظار می‌رود تا پایان سال جاری پرونده خدمات الکترونیک دندانپزشکی تکمیل و از ابتدای سال 1400 نسخ کاغذی از این خدمات حذف شود.

نوروزی در خصوص تسهیلات سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح در جریان همه گیری کرونا در کشور به ارائه خدمات غیر حضوری و نامحدود کردن اعتبار دفترچه‌های بیمه از تیرماه سال جاری اشاره و بیان کرد: برای رفع دغدغه بیمه‌شدگان از تیر ماه سال جاری، گزینه تاریخ اعتبار از دفترچه‌های درمانی سرپرست و همسر کارکنان حذف و اعتبار تا آخرین برگ دفترچه جایگزین شد که این اقدام کاهش رفت و آمد های درون شهری و درنتیجه جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری را در پی داشت.

مدیر عامل سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح در ادامه پوشش کامل بیمه‌ای و در تعهد گرفتن داروهای ابلاغی وزارت بهداشت در خصوص درمان بیماری کرونا، هزینه آزمایش‌های تشخیصی بیماری کووید 19 بر اساس پروتکلهای وزارت بهداشت و تعهد کلیه داروهای مصوب در پروتکل درمان این بیماری را از دیگر تسهیلات پیش بینی شده این سازمان در حمایت از بیمه شدگان سازمان برشمرد و خاطرنشان کرد: امکان بستری موارد اورژانس بیماران و زایمان و سزارین با فرانشیز رایگان برای بیمه شدگان در کلیه مراکز درمانی طرف قرار داد و غیر طرف قرار داد تا پایان سال جاری فراهم شده است.

وی در ادامه با اشاره به پرداخت مطالبات کلیه مراکز درمانی نیروهای مسلح تا پایان آبان ماه سال جاری، از پیش بینی 20 میلیارد تومان پیش پرداخت برای تقویت امکانات و تجهیزات تشخیصی و درمانی مراکز درمانی ناجا خبر داد.

نوروزی در ادامه در خصوص برنامه‌های آینده سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح به برخط کردن 10 هزار داروخانه طرف قرار داد، حذف نیاز دفترچه‌های درمانی و ایجاد نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک، اجرای قانون تعرفه خدمات پرستاری، توسعه پایش سلامت سالمندان و خدمات بالینی در منزل ویژه بازنشستگان و بیماران ویژه، بازنگری در تعرفه و تعهد کمک هزینه عینک اشاره و بر لزوم توجه ویژه به خدمات سلامت محور پیشگیرانه در تعهدات بیمه‌ای تاکید کرد.

وی در خصوص پیش بینی بسته‌های حمایتی ویژه مدیریت بیماری کرونا به بیمارستان‌های نیروهای مسلح اظهارکرد: در جریان شیوع کرونا و خدمات رسانی بیمارستان‌های نیروهای مسلح به بیماران کرونایی، پرداخت هزینه‌های مراکز درمانی تحت پوشش در سال 99 بر مبنای تعرفه عمومی غیردولتی انجام شده که این اقدام 50 درصد افزایش تعرفه این مراکز نسبت به سال گذشته را در پی داشت.

نوروزی اضافه کرد: با هدف ارائه خدمات بهتر و به روزتر بیمارستان‌های تحت پوشش، تسهیلاتی در قالب پرداخت 5 میلیون ریال بابت هر شبانه روز بستری بیمار کرونایی بیمه شده در بخش‌های عادی و 10 میلیون ریال بابت بستری در بخش‌های ویژه به عنوان هزینه مازاد کرونا به بیمارستان‌های نیروهای مسلح پرداخت شد.

وی با اشاره به اعطای 213 میلیارد تومان تسهیلات در قالب پیش پرداخت برای بروزرسانی تجهیزات و تامین کالاهای مصرفی و سرمایه‌ای مراکز درمانی تحت پوشش نیروهای مسلح در سال گذشته، از تخصیص 80 میلیارد تومان اعتبار دیگر در سال جاری خبر داد که انتظار می‌رود تا ماه های ابتدایی سال آینده به بیمارستان‌های تحت پوشش تزریق شود.

مدیر عامل سازمان بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح اضافه کرد: به منظور ترغیب پزشکان برای همکاری با بیمارستان‌های نیروهای مسلح، طرحی را با موضوع یکسان سازی جز حرفه ای خدمات پزشکی بیمارستان های نیروهای مسلح با مراکز خصوصی و بخش دولتی به شورای عالی بیمه کشور ارائه کرده‌ایم. 

آمار کرونا در ایران| فوت 89 نفر در 24 ساعت گذشتهآغاز فاز دوم واکسیناسیون کادر درمان علیه کرونا/ تزریق به یک میلیون و 300 هزار نفر از گروه‌های آسیب‌پذیر تا نوروزپاسخ جهانپور به درخواست یک نماینده برای استفاده از داروی «آیورمکتین» در درمان کرونالزوم اعمال محدودیت در سفرهای نوروزی/ سفر مشروط به انجام تست کرونا "نوعی کاسبی" است

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا بهداشت و درمان ویروس کرونا بهداشت و درمان سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح بیمارستان های نیروهای مسلح نیروهای مسلح نیروهای مسلح مراکز درمانی سال جاری تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۰۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و گفت : تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • اردوی جهادی دندان پزشکان کشور در شیراز
  • خدمات دندانپزشکی با استفاده حداکثری از ظرفیت گروه‌های جهادی ارائه می‌شود
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • مردم غزه مقاومت را از ایرانی ها آموخته‌اند
  • دادسرای نظامی ناحیه بندر جاسک افتتاح شد
  • مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته‌اند
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی